Zoek je hulp, steun of een luisterend oor? 

Vraag dan GRATIS hulp aan bij ons! We hebben geen wachtlijst!Ben jij tussen de 16 en 29 jaar en voel je je eenzaam, depressief of ongelukkig? Voelt je thuis niet als een veilige plek, voel je je onbegrepen, heb je last van de corona maatregelen of zit je ergens anders mee? Of speelt er iets anders waar je dagelijks last van hebt en je zorgen over maakt? Dat is helemaal niet gek of raar, zeker niet in deze tijd! Inmiddels hebben al ruim 200 jongeren hulp aangevraagd bij ons in de afgelopen 3 jaar!

Weet dat je echt niet de enige bent. Er zijn meer jongeren die dezelfde problemen of zorgen hebben of hebben ervaren.  

Voel je de behoefte om met iemand hierover in gesprek te gaan? Een leeftijdgenoot die met dezelfde zorgen rondloopt of die vergelijkbare problemen heeft gehad maar hier heel goed mee heeft leren omgaan? Dan is een jongere ervaringscoach misschien wel iets voor jou! Het is helemaal gratis en we hebben geen wachtlijsten!!

Aanmelden als je in gemeente Haarlemmermeer woont of naar school gaat:

Stuur een bericht aan iva@ontdec.nl (Iva is de coördinator van team JEC Haarlemmermeer). Je kan uiteraard ook appen of bellen met Iva. haar nummer is 06-24503441. Je kan ook het contactformulier op de Home pagina invullen.

Aanmelden als je in gemeente Zaanstad woont of naar school gaat:
Stuur een bericht aan info@ontdec.nl. Je kan uiteraard ook appen of bellen. Dat kan met Sharon of Claudia. Sharon: 06-14128375, Claudia: 06-19664519. Je kan ook het contactformulier op de Home pagina invullen.


Wacht niet, laat je problemen niet uit de hand lopen. Praat met iemand. Je hoeft het niet alleen te doen! 

 (Een match met een Jongeren Ervarings Coach is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Haarlemmermeer en gemeente Zaanstad)